CREATIEF ZIJN IS EEN VAK

design

Leuke dingen bedenken is één, maar ze creatief tot uitvoering brengen is een vak apart. Perfect voor onze specialisten dus, die denken in concepten en de rest vaak drie stappen vooruit zijn.

We hebben creatievelingen in verschillende disciplines;

 

DTP (DESK TOP PUBLISHING)

DTP (Desk Top Publishing) is vooral geschikt voor het eenvoudig opmaken van drukwerk als formulieren, jaarverslagen, boeken en prijslijsten. Bent u op zoek naar de juiste vormgeving en opmaak voor een gestandaardiseerd document? Onze gespecialiseerde DTP’ers helpen u graag verder.

AUTOMATISCHE OPMAAK

Wij kunnen uw opmaak automatiseren en koppelen met uw database. Wij hebben ervaring met PIM to catoloque en easy catalogue. Deze automatische opmaak doen wij met behulp van Adobe Indesign. Onze mensen kunnen templates maken en er voor zorgen dat u met 1 druk op de knop een gehele catalogus opmaakt.

VORMGEVING

Vormgeving is een ingewikkeld proces dat vraagt om creatievelingen die volledig out of the box kunnen denken. Om snel tot de kern van uw wensen te komen, gaat onze vorm-gever samen met u om tafel. Het concept wat hieruit voortvloeit geven we samen met de marketingadviseurs actiegericht vorm. Hierbij richten we ons niet alleen op drukwerk; we kunnen de complete look & feel van uw bedrijf ontwerpen en overal tot uiting laten komen.

WEBDESIGN

Uw website vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Zowel bij het technisch en grafisch ontwerp als inhoudelijk, kunnen we u perfect van dienst zijn. Ook als het gaat om zoekmachine-optimalisatie of het opzetten van een webshop. Maak het uzelf niet moeilijk en laat u vrijblijvend informeren over de onbeperkte mogelijkheden!