OP EEN CREATIEVE WIJZE UW DIENSTEN OF PRODUCTEN VERKOPEN

Marketing

Marketing betekent extra opvallen ten opzicht van je concurrentie, snel online gevonden worden en klanten informeren en activeren op de juiste manier. Wij helpen je daarbij en kunnen je volledig ontzorgen.

030MediaManagement werkt samen met zijn klanten aan goede resultaten.

Hiervoor krijgen we een hoge klanttevredenheid terug.

Wat we zoal kunnen doen voor u:

 

ONLINE MARKETING

Met de online marketing diensten van 030MediaManagement vergroot je jouw bereik in Google. Je klanten vinden je sneller, je Click Through Rate (CTR) wordt hoger en je trekt de juiste doelgroep naar jouw website. Met onze werkwijze, behaal je meer leads, potentiële klanten, ingevulde contactformulieren of telefoontjes. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.

STRATEGIE

Aan de hand van onze inventarisatie maken wij een strategie plan. Wij analyseren je online en offline kansen en adviseren je vervolgens een effectieve strategie toe te passen. Wij verdiepen ons altijd in   jouw doelgroep, zodat we ze via de juiste kanalen bereiken.

CONTENT MARKETING

Het uiteindelijke doel van content marketing is dus om klanten aan te trekken en te binden. Ofwel, om van een prospect een klant te maken en van een klant een ambassadeur. 030MediaManagement doet dit door content te ontwikkelen met een hoge mate van relevantie. Hierdoor versterken wij je klantrelaties, spreken we potentiële klanten aan en bouwen we aan je branding.

SEO

Met behulp van SEO (Search Engine Optimalisation) trekken wij meer bezoekers uit je doelgroep naar je website, dit doen wij door in te spelen op het juiste zoekgedrag. We ontzorgen je in het gehele SEO traject. Elke maand ontvang je rapportages van resultaten.

SEA

SEA (Search Engine Advertising), ook wel het adverteren in zoekmachines genoemd, zetten we in om jouw online bereik een strategische boost te geven. Met behulp van Display Advertising, Remarketing en Google Shopping verhogen we jouw vindbaarheid in Google direct.