Uw Expert in

Print

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in de grafische branche, durven we gerust te stellen dat we voor alle soorten print de beste oplossingen in huis hebben. We verzorgen en leveren nagenoeg alles, onder de beste condities en van de hoogste kwaliteit tegen competitieve prijzen.

PRINTMANAGEMENT

Printmanagement is de totaaloplossing voor al die tijdrovende en vaak geldverslindende inspanningen die de inkoop en productie van marketing- en communicatiedrukwerk met zich mee-brengen. U krijgt volledige service gedurende uw hele order, van projectplanning, prepress en productiemanagement tot handling en logistiek. Hiervoor krijgt u uw eigen printmanagementspecialist toe-gewezen, die zowel alle afzonderlijke disciplines beheerst als efficiënt het totale proces bewaakt. Dit geeft u de garantie dat uw marketingmaterialen tegen de hoogste kwaliteit en het scherpste tarief worden geproduceerd en dat ze ruim op tijd op de juiste locatie(s) worden afgeleverd. Uiteraard tot in detail voldoend aan de richtlijnen van uw huisstijl en specifieke wensen.

ORGANISATIE EN INKOOP

Bent u belast met het inkopen en/of organiseren van uw marketing- en com-municatiedrukwerk en zou u uw kostbare tijd liefst in andere zaken investeren? Dan nemen wij u de zorg graag uit handen. Ook als het complexere zaken betreft, waarbij verschillende communicatievormen door elkaar heenlopen, of producten moeten worden samengevoegd, zijn wij een perfecte partij. U ontzorgen, daar draait het om en daarbij is niks ons te gek!

BESPARINGSSCAN

EENVOUDIG BESPAREN OP UW DRUKWERK?
DOE DE BESPARINGSSCAN EN WEET DIRECT WAAR NOG WINST TE BEHALEN VALT!

In vier korte stappen leggen we uw besparingskansen bloot:

  1. Inventarisatie van uw drukwerkpakket  a.d.h.v. eerdere bestedingen (facturen, specificaties etc.)
  2. Analyse en categorisatie van uw drukwerkpakket
  3. Benchmark bij een breed, onafhankelijk netwerk van gespecialiseerde  drukkerijen
  4. Rapport met daarin de minimale besparingen op uw drukwerk