Ons werk

Wij als 030 verzorgen vele projecten, op deze pagina vind u enkele van onze unieke projecten die wij met grote zorge en plezier voor onze klanten hebben verzorgd.

01

OSG Europe Catalogus

Voor OSG Europa maken we elke 2 jaar een nieuwe product catalogus. Vanaf de start worden we hier in betrokken en meestal duurt dit project 6-9 maanden. Het ontwerp wordt door ons gemaakt. De inhoud wordt door ons opgemaakt in 13! talen. We verzorgen de productie en levering in 13 landen in Europa. Op dit moment zijn we bezig met de nieuwste editie en deze wordt geheel geautomatiseerd opgemaakt door middel van Easy Catologue. Dus ook voor geautomatiseerde opmaak kunt u terecht bij 030MediaManagement. Wilt u meer weten? Druk op de button.

Catalogus OSG
02

Buitenreclame Geonius

Voor Geonius hebben wij de gehele uitstraling van hun nieuwe pand in Houten verzorgd. De lichtreclame, vlaggen aan bordjes zijn met veel zorg en overleg aangebracht. Wilt u ook een vrijblijvende gesprek mail ons dan!

03

Branding van A tot Z

Voor Domvast Makelaars doen wij al jaren alle branding en marketing. We hebben dit bedrijf letterlijk vanaf hun start meegenomen, de naam bedacht, het passende logo uitgewerkt en de daarbij borende pay off “makelaars met passie” Ook de huisstijl en segmentatie hebben we tot in detail verzorgd. De website hebben we met zorg vormgegeven. Op dit moment doen wij voor Domvast Makelaars het volledige marketing management en de daarbij behorende on- en offline uittingen. 

04

Wallpaper | Arnhem

Voor AtotZ Accountants en VDB&P hebben wij hun nieuwe kantoor voorzien van een foto op de muur. Dit hebben we geprint op Canvasdoek en rechtstreeks (na egalisatie) op de muur bevestigd. Wij kunnen vele geprinte interieuroplossingen voor u verzorgen.

Een greep uit onze projecten die we voor onze klanten

hebben mogen verzorgen:

start nu uw samenwerking met 030!
MAAK NU KENNIS!

Maak nu kennis met 030MediaManagement en professionaliseer uw bedrijf nog verder, vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op!

9 + 8 =