online is een breed begrip

Online

We werken tegenwoordig bijna allemaal online, om je bedrijf online te presenteren en om op te vallen wordt een steeds grotere uitdaging. Wij kunnen je daar uitstekend mee helpen.

Websites, e-mailings, social media campagnes, google searched optimizing. Noem het maar op wij kunnen deze zaken voor u vormgeven, produceren en controleren.

Websites

We maken onze website in wordpress, het wereldwijd bekende platform, waarin nagenoeg alles mogelijk is wat je wilt.

Hierin heb je vele keuze, van eenvoudige platte websites, tot een volledig e-commerse platform. Een voorbeeld van een e-commers platform hebben we zelf gemaakt onder de naam allesgedrukt.nl. Een website voor consumenten waar je persoonlijke laten bedrukken en per stuk kunt bestellen.

Voordat we aan de slag gaan bespreken we uitgebreid uw wensen en maken van daaruit een passend voorstel! Onze sites zijn altijd schaalbaar voor desktop, tablet en mobiel.

Social Media

Wij ontwikkelen en zetten Facebook- en Instagram campagnes op voor jouw onderneming. Afhankelijk van waar je doelgroep het best te bereiken is, zetten we Social Media marketing in om leads te genereren naar jouw landingspagina of ander doel. Wil je Social Media aan ons uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, info@030mm.nl